Nu finns Aldrig ensamma i handeln

omslag_800pxl bredÄntligen, äntligen! Aldrig ensamma är här, vi får klämma och känna och skicka iväg den till er som gjort förhandsbeställningar. De första recensionerna börjar komma också, och de är väldigt fina.

Fiktiviteter bläddrar tvångsmässigt för att hon tycker så mycket om karaktärerna. ”Deras inre resa, utforskandet av deras förmågor, hämndkänslor och inre drivkrafter. Att de inte är enkla, goda eller perfekta. Och så fullkomligt älskar jag avsaknaden av triangeldrama!”
Läs mer här.

Bokhuset tycker också om karaktärerna: ”sättet de lutar sig mot varandra och stärker varandra ger värme åt berättelsen och gör karaktärerna till vänner jag bryr mig om”. Hon tycker att Aldrig ensamma är mer nyskapande och fräsch än Tredje principen och avslutar med omdömet: ”Det här är modigt och kontroversiellt och jag tokälskar det.”
Läs mer här.

Det är så klart väldigt roligt med så fina ord. Hör gärna av dig när du har läst, och berätta vad du tyckte.

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*