Köp Blynätter på Bokmässan

På torsdag börjar höstens händelse: Bokmässan i Göteborg. Jag kommer att vara där, i Fantastikgränd (Monter A03:43) och sälja alla mina titlar. Se till att skaffa Blynätter till ett riktigt bra mässpris.

Boken med solrosor

Blynätter är en sågverksfantasy, där rövare och domare tvingas samarbeta i ett uppdrag som kan komma att förändra världen för alltid. Boken passar såväl den som förläst sig på episk fantasy och vill ha något nytt som den som i vanliga fall inte läser så mycket fantasy.

Nyfiken? Läs prologen här.

Några röster om boken:

Anna Jakobsson Lund följer upp sina tidigare böcker med en pärla. Det är rått, spännande och alltid intressant.
Elisabeth Östnäs, författare til Häxorna

Jag är otroligt imponerad över hur Anna Jakobsson Lund kan bygga upp så här fascinerande världar och berättelser. Det är bara att öppna boken, dras in och vakna upp när sidorna tar slut. Då känns det som att man har sagt hejdå till karaktärer man känner på riktigt.
Vargnatts bokhylla

Efter att jag hade läst ut den kände jag på en gång ” ge mig nästa bok nu!”
Bokugglor

Att placera en roman för unga vuxna i en norrländsk bruksmiljö vid förra sekelskiftet är minst sagt ett högriskprojekt, men författaren lyckas kombinera myt, historia, miljö och stämning till en helhet där miljön blir ett tillskott och inte en belastning.
Karin Alvehus, BTJ-häfte 2019:20

Spännande får en helt ny mening i Blynätter. Jag kunde inte släppa ifrån mig den för att gå, utan kände mig som 12 år igen, när jag gick och läste vart jag än gick.
Läsare på Goodreads

Och du, om du inte ska till mässan säljs Blynätter i vanliga bokhandlar också, eller beställ den direkt från mig på anna@annorlundakonsult.se.

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*